Monday, March 23, 2009

Utara segalanya...

hye..

bermula dari Ipoh team Jurnal chef memulakan perjalanan untuk mencari sejarah dan permbuatan mee...memang banyak dugaan dan cabaran yang ditempuhi namun untuk semua pengemar makanan@kakimakan kami sanggup lakukan apa saja untuk anda..

di Ipoh kami di hidangi dengan mee berciri kan masakan masyarakat cina...memang bagi sesetengah masyarakat yang jarang mengetahui mengenai makanan cina mungkin agak pelik..inilah peluang untuk anda dan kami menyelongkar masakan tradisi masyarakat cina berasas kan mee..

ada macam-macam mee di Ipoh ni..namun kami hanya memilih yang terbaik untuk anda..hasilnya kami telah menyelongkar Wan Tan mee..Suah Mee..berserta dengan cara masakn itu sendiri...

ada banyak lagi yang akan kami paparkan disini...tunggu je ok...

salam ceria dari Riz dan Azrul

3 comments:

  1. best lah saye tengok abg azrul makan..hehe..

    ReplyDelete
  2. Awat x update blog...bykkan gambo2 makanan n tpt2 maenarik tuk makan...

    ReplyDelete